Vragen of advies? Bel 0653166315

Interieur advies slaapkamer

 

De slaapkamer is de plek waar je je echt thuis moet voelen. Daarom willen wij u helpen met uw interieur advies voor de slaapkamer. Wanneer je je prettig voelt bij een lichte ruimte, kun je kiezen voor mooie wit tinten, Painting the Past heeft een kaart “White Poetry”, met alleen maar wit tinten in allerlei kleuren wit. Dan heb je wel lichte kleuren maar speel je toch met die kleine nuance verschillen.

Kies je voor warme kleuren kun je bijvoorbeeld de wand achter je bed een andere tint geven dan de rest van de kamer. Ook hiervoor heeft “Painting the Past” mooie oude kleuren grijs of taupe. Hierbij staat altijd goed, mooi linnen beddengoed uit Italie..! Ook helpen wij u graag met persoonlijk slaapkamer interieur advies.

Of je kiest voor behang op een wand! In onze winkel hebben we hele mooie boeken met keuze uit vele verschillende soorten behang prints van diverse merken. Rustig behang of juist een eye catcher. Wij helpen u graag met de soort behang wat bij uw slaapkamer interieur past.

Het is ook leuk om met structuren te spelen, dan bedoel ik in stoffen, bijvoorbeeld op lampen kappen een velour stof en in dezelfde kleur het linnen beddengoed met een gebreide sprei bijvoorbeeld. Dan blijft het qua kleur een geheel maar zie je wel structuur verschillen in de stoffen wat een leuk speels effect geeft.

Wilt u graag persoonlijk slaapkamer interieur advies? Twijfel dan niet en stap eens onze winkel binnen.

Heeft u vragen of wilt u overleggen?

Vind ons op Facebook