Vragen of advies? Bel 0653166315

Meubels bekleden

 

EEN NIEUW LEVEN VOOR UW OUDE MEUBELS?

U kunt uw bank of stoelen stofferen / herstofferen met nieuwe mooie frisse stoffen of een nieuwe hoes voor bijvoorbeeld uw linteloo bank. In onze winkel hebben wij een ingerichte stoffenkamer waar u terecht kunt (ook op afspraak) om de mooie boeken van bekende stoffenleveranciers te bekijken. Wij kunnen uw oude meubels bekleden of uw oude fauteuils of chaise longue een nieuw jasje geven. Wij werken samen met zeer bekwame stoffeerders door heel het land.

 

BANKSTEL BEKLEDEN

Vaak is de stof van een bankstel versleten terwijl het meubel nog in prima staat is. Laat ons uw designbankstel bekleden en geef uw oude meubels een tweede leven. Wij kunnen uw bankstel bekleden met mooie geschikte stoffen van bijvoorbeeld Designers Guild, Romo, Chivasso en linnen stoffen van o.a. Design of the Times, Design Forum en ML fabrics. Met de fraaie wollen stoffen van o.a. James Brindley of de projectstoffen van Zteddy Homeland bekleden wij al jaren gebruikte banken.

 

STOELEN STOFFEREN

Kunt u moeilijk afscheid nemen van die comfortabele oorfauteuil? Of heeft u een stel eetkamerstoelen waarvan alleen de stof versleten is? Wij kunnen uw stoelen stofferen zodat ze weer een lange tijd meegaan. Voor het stoelen stofferen kunt u een keuze maken uit de vele stalen en voorbeelden van stoffen in onze winkel. Wij kunnen u adviseren en helpen een geschikte stof te vinden. Wij werken met ervaren stoffeerders die veel ervaring hebben en alle meubels perfect afwerken.

Wilt u een idee hebben van de kosten van meubels bekleden of stoelen stofferen? Vraag vrijblijvend een offerte aan door een foto met de maten van uw stoel of bank te mailen via het contactformulier.

Meer interieur ideen ontvangen? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Voor:

Na:

Linterloo hoes:

Heeft u vragen of wilt u overleggen?

Vind ons op Facebook