Vragen of advies? Bel 0653166315

Ginterieur@Home

 

REFERENTIES: ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

 

HUIS OOSTERBEEK

 

“Jacqueline heeft mij geholpen met het vinden van het juiste interieur van mijn nieuwe huis”. “We hebben een leuke mix gemaakt van oude meubels en met nieuwe spullen uit haar winkel”.
“Ze heeft prachtige gordijnen en shutters op maat laten maken en we hebben samen naar mooie kleuren gezocht, die bij het huis passen en het samen met het interieur één geheel maken”.
“Het is een harmonieus sfeervol huis geworden”. “En echt mijn huis gebleven”.

SANNE

 

 

 

 

 

 

WOONHUIS ROTTERDAM

 

 

“Zo’n acht jaar geleden leerde ik Jacqueline kennen in Amerongen, in haar winkel ‘Jut en Jul’. Slechts twee keer per jaar bracht ik een bezoek aan dit mooie dorpje, wanneer wij met onze Rotterdamse school op  kamp waren in de mooie bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Omdat de sfeer, de leuke spulletjes, de mooie stoffen en materialen me zo aanspraken, ben ik op den duur speciaal naar Amerongen gereden om daar leuke ideeën op te doen voor ons jaren ’30 huis in Rotterdam.

 

Iedere keer trof ik daar Jacqueline, die me met veel enthousiasme en interesse in mijn persoonlijke wensen, hielp. Toen ik haar benaderde voor advies bij de nieuwe inrichting van onze woonkamer, bood zij aan naar Rotterdam te komen, om de sfeer van het huis te proeven en de lichtval te bekijken. Zij nam stalen van stoffen en verf mee, om ter plekke te bepalen welke kleuren en materialen het best tot zijn recht zouden komen. En dat was een feestje!

 

Wij houden van kleuren, en hebben het aangedurfd om 13 meter muur van de woonkamer te behangen met Designers Guild. Ook de prachtige verflijn van Painting the Past biedt veel gevarieerde kleuren en blijft op de een of andere manier altijd chic. Wij kozen voor een zeegroene (Saphire) muur, gecombineerd met zandkleurige, licht gecoate glimmende gordijnen. We zijn heel tevreden met het resultaat!

 

Ook de servicegerichtheid van Jacqueline is het vermelden waard: nadat er met de vouwgordijnen iets verkeerd was gegaan, heeft zij keurig alles opnieuw laten maken en heeft zij de gordijnen hoogstpersoonlijk bij ons thuis omgeruild. Kortom: een fijn adres voor goed advies en prachtige materialen!”

NICOLE VAN DIJK-KOONING

 

 

 

 

VAKANTIEHUISJE JANSJE CUPIDO

 

“Voor ons nieuw te bouwen vakantiehuisje ‘Jansje Cupido’ op Terschelling had ik een bepaalde sfeer in gedachten, waarvan ik niet wist hoe die te vertalen in materialen, kleuren en inrichting, laat staan dat ik wist waar ik alle daarvoor benodigde zaken vandaan moest halen.

Jacqueline wist niet alleen snel en deskundig sfeer te creëren, ze wist ook mijn ogen te openen voor originele en effectieve oplossingen door met alternatieven voor mijn ‘vanzelfsprekendheden’ te komen. En dat alles met zoveel plezier en daadwerkelijke hulp.

 Het resultaat is een huisje dat leuker is dan wij hadden durven dromen.”

BARBARA MEESTERS

 

 

 

 

 

 

AFspraak maken?

De interieur stylist van Ginterieur komt met haar interieur ideeën bij u langs op locatie voor advies.
Op basis van haar kennis en ervaring laat ze u zien wat er allemaal mogelijk is.
Interesse? Maak een afspraak.

Vragen & contact

 

Heeft u vragen? Of wilt u graag even overleggen? Laat uw bericht achter.

 

Heeft u vragen of wilt u overleggen?

Vind ons op Facebook